Ivy

Niet op vorraad

 • Maat snuffelmat: 75 x 50 cm
 • Wassen in de wasmachine
 • Zachte snuffelstof

29,99 incl. btw

Artikelnummer: 8719992714285 Categorie:

Omschrijving

Schrokt jouw hond ook zijn eten op zonder te kauwen? Of ben je opzoek naar uitdaging voor je hond of kat? Of gewoon naar een leuk speeltje? Dan hoef je niet verder te zoeken, want de snuffelmatten van Snuffies zijn alles wat jij nodigt hebt.

 

✔️ Voorkomt schrokken
✔️ Geeft veel uitdaging door vele verstopplekken
✔️ Traint de intelligentie
✔️ Verbeterd het reukvermogen
✔️ Antislip onderkant
✔️ Wasbaar in de wasmachine

 

Introductie Snuffies Snuffelmat Ivy

Snuffelmat Ivy! Deze rechthoekige snuffelmat is in een handige vorm en formaat te verkrijgen. Hierdoor past deze mat gegarandeerd in iedere huiskamer. Dankzij de zachte fleece stof en antislip onderkant biedt deze mat een veilige omgeving voor je huisdier om in te snuffelen. Door brokken of snoepjes te verstoppen in snuffelmat Ivy train jij je hond op een leuke en originele manier. Hierdoor wordt de intelligentie van je hond getest en bevordert het de baas-hond relatie.

 

Gebruik van de snuffelmat
In de snuffelmat kan je snoepjes en brokjes verstoppen tussen de flappen. Wanneer je de snoepjes en/of brokjes verstopt hebt geef je de snuffelmat aan je hond of kat. Hij/zij zal meteen gaan ruiken en ruikt eten. Met zijn neus en mond gaat hij op zoek naar de verstopte brokjes en snoepjes. Doordat er veel verschillende verstopplekken zijn kan je je huisdier heel goed uitdagen. Het zal echt even duren voordat hij alles heeft gevonden en hij ervan kan genieten.

 

Wetenschappelijk bewezen
Het is wetenschappelijk bewezen dat snuffelmatten gezond zijn voor dieren. Een aantal minuten zoeken is supergezond! Het verbetert het reukvermogen van de hond en zorgt voor een betere vertering van het eten. Het schrokken van eten geeft je huisdier niet een voldaan gevoel. Hierdoor wordt de kans vergroot dat hij meer eet dan nodig is, dit kan leiden tot overgewicht. Met deze snuffelmat kan je dit voorkomen doordat hij zijn voedsel rustig op eet.

 

Anti-slip
De mat heeft een antislip onderkant zodat de mat altijd op zijn plek blijft liggen en niet wegschuift tijdens de zoektocht naar eten. De bovenkant is gemaakt van een zacht fleece stof zodat jouw vriendje in alle veiligheid kan zoeken. De snuffelmat is dus een zachte en veilige plek voor uw hond of kat om te snuffelen en eten!

 

Wasmachine
De Snuffies snuffelmat Ivy is uitwasbaar in de wasmachine zodat hij altijd schoon blijft en jouw viervoeter altijd veilig kan snuffelen!

 

De Voordelen van de Snuffies Snuffelmat Ivy

 • Veel snuffelplezier voor jouw hond
 • Anti-schrok en Anti Stress effect
 • Verbeterde intelligentie
 • Verbeterd reukvermogen
 • Veilig voor jouw hond door de zachte fleece stof
 • Minder kans op overgewicht
 • Maat snuffelmat: 75x50 cm
 • Kosteloos retourneren tot 30 dagen na aankoop

 

Ook interessant!