• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

De Snuffies snuffelmatten

De Snuffies snuffelmatten: verschillende soorten matten in diverse kleuren en vormen waarbij het plezier van je viervoeter centraal staat. Alle matten hebben een antislip onderkant en zijn gemaakt van fleece-stof, wat lekker zacht is voor de neus van je hond. De Snuffies snuffelmatten zien er niet alleen heel leuk uit, maar zijn ook nog een handig in gebruik en bieden voor diverse problemen een oplossing.

Geweldige snuffelmat! Onze hond is er nog steeds blij mee.

Emil

Top kwaliteit en makkelijk te wassen. Onze hond is er dagelijks mee bezig.

Jeffrey

Onze hond luistert veel beter aan de aanschaf van de snuffelmat! Ideaal om je hond te trainen.

Rik
Trustpilot

Werking snuffelmat

Hoe deze matten werken is simpel. Als baasje kan jij brokjes of snoepjes verstoppen in de snuffelmatten. De matten hebben verschillende verstopplekken. Waar jij de brokken in verstopt is helemaal aan jou. Dankzij de diverse plekken waar brokjes/snoepjes verstopt kunnen worden, kan jij het je hond steeds moeilijker maken. Verstop de brokken steeds op een andere plek en plaats ze steeds moeilijker in de stof. Zo kan je makkelijk beginnen en het steeds moeilijker maken voor je hond om deze brokken te vinden.

 

Bieden van uitdaging

De moeilijkheidsgraad is meteen een goed voorbeeld waarom de Snuffies snuffelmatten goed zijn voor je hond. Dankzij het verstoppen van de brokken, zal je hond zijn of haar neus moeten gebruiken om deze te kunnen vinden. Hiermee wordt het denkvermogen goed getraind. Door het eten steeds verder te verstoppen daag jij je hond elke keer weer uit. Hierdoor zal het denkvermogen en de breincapaciteit van je viervoeter omhoog gaan. Dit is een belangrijk onderdeel van het hondenleven. Want honden hebben niet alleen veel fysieke beweging nodig, maar moeten ook mentaal uitgedaagd worden. Anders gaan ze zich vervelen. Met de Snuffies snuffelmatten hoef je voor dit laatste in ieder geval niet bang te zijn. Een paar minuten per dag snuffelen is al genoeg!

Wat nog meer?

Dit is echter niet het enige waar de matten goed voor zijn. Ze kunnen meerdere problemen oplossen. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van afleiding voor als je hond moet blaffen wanneer er bezoek over de vloer is, het geven van een beloning op een plezierige en originele manier of het bevorderen van de hond-baas relatie. De Snuffies snuffelmatten bieden dit allemaal. Zo kan jij op een leuke manier je viervoeter uitdagen, jullie relatie bevorderen, afleiden als het nodig is en op een originele manier een beloning geven.