Luna

Niet op vorraad

  • Maat snuffelmat 45 x 45cm
  • Zachte stof om in te snuffelen
  • Stimuleert de zintuigen van jouw hond

19,99 incl. btw

Artikelnummer: 8719327070284 Categorie:

Omschrijving

Het zoeken naar uitdagingen is een belangrijk onderdeel van een hondenleven. Wist jij dit al? Naast lichamelijke beweging hebben ze namelijk ook de behoefte om hun neus te gebruiken. Hiermee kunnen ze nieuwe dingen ontdekken en nadenken. Een paar minuten per dag je hond op een leuke manier uitdagen kan het verschil maken, zodat je hond zich niet gaat vervelen.

 

Het stimuleren van de hond zijn hersenen en zintuigen kan op verschillende manieren. Zintuigen en lichaamsdelen genoeg namelijk. De neus van de hond kan dingen ruiken en verschuiven. De bek van de hond kan gebruikt worden om voorwerpen te verplaatsen, op te tillen of aan iets te trekken. Tot slot kunnen zijn poten dienen om iets te verplaatsen, weg te tikken of om te graven. Wil je nou dat je hond deze handelingen goed onder de knie krijgt? Dan is het belangrijk om te trainen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je hond moet nadenken, dingen uitprobeert en daarvan kan leren.

 

Hoe?

Nu zal je je wel afvragen, maar hoe kan ik mijn hond dan uitdagen om het denkvermogen te stimuleren? Hier is geen goed of fout antwoord op. Echter is er wel een handig product voor gemaakt: de Snuffies snuffelmatten. Deze matten zijn goed voor het snuffelvermogen van de hond. In een snuffelmat kan jij als baasje brokken of snoepjes verstoppen, die je hond dan kan gaan zoeken. Een snuffelmat is een product waar de hond al zijn zintuigen en ledematen op los kan laten. Wat helemaal fijn is aan zo’n snuffelmat, is dat je je hond kan blijven uitdagen met één product. Hoe moeilijker je de brokken verstopt, hoe groter de uitdaging voor je hond. Zo kan je makkelijk beginnen en het steeds moeilijker maken.

 

Dat je je hond mentaal uit moet dagen weten niet veel mensen. Toch is dit heel belangrijk voor de ontwikkeling en werkt het tegen verveling van de hond. De Snuffies snuffelmatten bieden een super leuke manier om je hond speels uit te dagen. Wat misschien wel leuk is om te weten, is dat wanneer je hier als baasje in betrokken bent, je de band met je hond ook nog verbetert. Wie wil dat nou niet?

 

De Voordelen van de Snuffies Snuffelmat Bobby:

  • Veel snuffelplezier voor jouw hond
  • Anti-schrok en Anti Stress
  • Maat snuffelmat: 45x45 cm
  • Wassen in de wasmachine
  • Zachte fleece bovenkant
  • Anti slip onderkant
  • Kosteloos retourneren tot 30 dagen na aankoop

Ook interessant!