• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

Over Snuffies

Jong, fris, met de nadruk op het plezier van jouw huisdier, dat is Snuffies. Om dat te realiseren hebben we onze eigen snuffelmatten gecreëerd met unieke kleuren waar niet alleen je huisdier, maar ook jij als baasje, vrolijk van wordt. Maar waar komt Snuffies nou eigenlijk vandaan?

 

Snuffies is uit liefde en enthousiasme voor dieren begonnen. Onze eigen huisdieren keken niet meer om naar de standaard dierenspeeltjes en hadden meer uitdaging nodig. Deze uitdagende omgeving wilden we ze graag op een leuke manier kunnen bieden.

Geweldige snuffelmat! Onze hond is er nog steeds blij mee.

Emil

Top kwaliteit en makkelijk te wassen. Onze hond is er dagelijks mee bezig.

Jeffrey

Onze hond luistert veel beter aan de aanschaf van de snuffelmat! Ideaal om je hond te trainen.

Rik
Trustpilot

Dit was het moment dat de snuffelmat in ons leven kwam. Toen we doorhadden dat onze snuffelmat direct aansloeg bij onze huisdieren, wilden we onderzoeken of meer dieren dit zo zouden ervaren. We konden onze vertrouwde omgeving goed gebruiken om te testen of de snuffelmat het leven van onze huisdieren echt meer uitdaging en plezier gaf. Toen dit inderdaad zo bleek te zijn, was het tijd om de snuffelmatten voor een groter publiek beschikbaar te maken.

 

En hier zijn we dan! Met onze eigen website om het plezier van de snuffelmatten met jou te kunnen delen. We ontwikkelen, verpakken en verzenden onze producten met de grootste aandacht. We doen er alles aan om de ervaring met de Snuffies snuffelmatten zo makkelijk, vrolijk en plezierig mogelijk te maken.