• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

Snuffies Snuffelmat

Wat alle honden en hun baasjes nodig hebben.

Als dierenspeciaalzaak of retailer is jullie aanbod in hondenspeelgoed vast en zeker groot genoeg. Maar hoeveel van dat speelgoed biedt ook genoeg uitdaging voor het geestelijk vermogen van honden?

 

Het geestelijk vermogen van de hond? Ja zeker! Naast dat honden genoeg fysieke beweging krijgen, is het net zo belangrijk om ze ook op mentaal vlak te stimuleren. Speciaal daarvoor is er fantastisch intelligentiespeelgoed ontwikkeld, waarmee onder andere ongewenst gedrag kan worden voorkomen of zelfs verholpen.

 

Hiermee bied je altijd een originele en betaalbare oplossing voor alle hondenbaasjes die het beste met hun trouwe viervoeter voor hebben.

Intelligentiespeelgoed voor de hond

Als echte hondenliefhebbers hebben wij de Snuffelmat ontwikkeld. Het is een interactieve speelmat, waar baasjes hondensnoepjes of -brokjes in kunnen verstoppen die de hond kan gaan zoeken.

Alle matten bekijken

Waarom een Snuffelmat?

Omdat je altijd een goede oplossing kan bieden aan hondeneigenaren die op zoek zijn naar manieren om hun hond op een speelse manier te trainen en uit te dagen. Zet net een stap extra in het beste en slimste hondenspeelgoed.

 

De Snuffelmat helpt bijvoorbeeld verveling tegen te gaan, het biedt afleiding wanneer er bezoek is, en maakt het een perfecte manier voor honden om hun energie kwijt te kunnen. Zo staat 10 minuten bezig zijn met een denkspel gelijk aan 1 uur wandelen. Het biedt dus naast mentale uitdaging en afleiding, ook fysieke voordelen.

Specificaties

  1. Gemaakt van zachte fleece-stof
  2. Voorzien van antislip laag aan de onderkant
  3. Wasbaar in de wasmachine
  4. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten

Het assortiment bestaat uit:

Niet alleen slim voor de hond, maar ook voor jou!

 

Wil jij ook het leukste en slimste hondenspeelgoed kunnen aanbieden? Neem contact met ons op of bekijk hier alle Snuffelmatten.