• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

De leukste hondenpuzzel voor jouw viervoeter

Op zoek naar een leuke hondenpuzzel voor jouw huisdier? Eentje waar jouw hond zich helemaal in kan inleven, plezier uit kan halen én er ook nog wat van kan leren? Dan ben je bij Snuffies aan het juiste adres.

Dé hondenpuzzel voor jouw lieftallige viervoeter

Op zoek naar een leuke hondenpuzzel voor jouw huisdier? Eentje waar jouw hond zich helemaal in kan inleven, plezier uit kan halen én er ook nog wat van kan leren? En dat allemaal met maar één hondenpuzzel? Het klinkt bijna onmogelijk, maar dat is het niet! De Snuffies snuffelmatten bieden het allemaal. We leggen je uit hoe.

De snuffelmat

Om te beginnen zijn de Snuffies snuffelmatten gemaakt van zacht fleece-stof met een antislip onderkant. Als baasje kan je tussen dit zachte fleece-stof brokken of snoepjes verstoppen. Je hond kan deze vervolgens gaan zoeken. De neus van de hond zal goed gebruikt moeten worden om deze hondenpuzzel op te kunnen lossen. Het assortiment van deze matten is zeer divers. Zo is er keuze uit verschillende vrolijke en unieke kleuren, het formaat en de vorm. Meer weten over het assortiment? Neem dan zeker een kijkje op onze assortiment pagina.

Bekijk het gehele assortiment

Wat deze hondenpuzzel te bieden heeft

Naast het plezier en de beloning wat er uit deze hondenpuzzel gehaald zal worden. Bieden de snuffelmatten van Snuffies een goede intelligentie training voor je hond. Want wist je dat honden ook behoefte hebben aan mentale uitdagingen? Anders gaan ze zich vervelen. Door brokken of snoepjes steeds moeilijker in de mat te verstoppen kan jij deze hondenpuzzel steeds moeilijker maken. Hierdoor blijf jij je hond op langere termijn uitdagen en wordt zijn intelligentie telkens opnieuw getest. De hond kan verschillende lichaamsdelen en zintuigen gebruiken om de hondenpuzzel uit te voeren, maar de neus en het reukvermogen zullen hierin centraal staan. Met het reukvermogen kan de viervoeter ruiken waar de brokken verstopt liggen en met zijn neus kan hij onderdelen van de mat verplaatsen om makkelijker het voedsel te bereiken. Meer informatie over de behoefte van de hond op mentaal niveau? Dat kan hier!

Bestel direct!

Een hondenpuzzel die alles biedt; plezier, een goede training én keuze uit een divers assortiment. Met de Snuffies snuffelmat kan het allemaal. Wil jij nou direct beginnen met deze leuke manier van intelligentietraining voor je hond? Kies dan hier jouw favoriete snuffelmat en geef je viervoeter een hondenpuzzel om nooit te vergeten.