• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

Het leukste honden denkspel vind je hier

Een leuk honden denkspel waar je hond niet alleen plezier uit kan halen maar ook mentaal door getraind wordt? Dat kan! En het is bovendien ook nog eens heel goed voor je hond zelf. Hoe? Dat vertellen we je graag!

Hét honden denkspel voor jouw viervoeter

Een leuk honden denkspel waar je hond niet alleen plezier uit kan halen maar ook mentaal door getraind wordt? Dat kan! En het is bovendien ook nog eens heel goed voor je hond zelf. Hoe? Door middel van het honden denkspel in de vorm van de Snuffies snuffelmatten. Hoe alles werkt leggen we je graag uit.

Snuffelmat

De Snuffies snuffelmatten zijn matten gemaakt van zacht fleece-stof, waarvan de onderkant bestaat uit een antislip stof. Hierdoor zal de mat niet makkelijk gaan schuiven over de vloer. Het zachte fleece-stof zal bij dit honden denkspel lekker zacht aanvoelen voor de neus van je hond, want de neus staat bij dit honden denkspel centraal. Zo zal je hond in de mat op zoek gaan naar de door jou verstopte brokjes of snoepjes. Verder zijn deze matten te verkrijgen in diverse kleuren, vormen en formaten. Hierdoor kan jij de juiste mat kiezen die het beste bij jou, je huisdier en je woonkamer past. Het hele assortiment zien? Dat kan hier.

Het assortiment

Hoe dit honden denkspel werkt

Doordat je hond tijdens het spel de brokken of snoepjes kan vinden die jij in de mat hebt gestopt, zal de hond doorgaan met snuffelen. Ze belonen door verder te snuffelen en meer voedsel te vinden als het ware zichzelf, wat de motivatie stimuleert. Om deze brokken of snoepjes te kunnen vinden zal je hond sterk gebruik moeten maken van zijn reukvermogen, zo kan de hond precies ruiken waar de beloningen te vinden zijn. Ook kan hij door middel van zijn of haar neus, de flappen van het fleece-stof zo verplaatsen dat hij gemakkelijker bij het eten kan komen. Een goed honden denkspel waarbij je je hond steeds verder kan uitdagen, door de brokken steeds moeilijker te verstoppen. Wil je nou meer informatie over intelligentie training voor je hond? Kijk dan zeker even op onze blog pagina.

Bestel jouw snuffelmat!

Kortom, met dit honden denkspel wordt jouw viervoeter zelf gemotiveerd om door te snuffelen en kan je je hond continu blijven uitdagen. Verder kan jij nog kiezen uit het assortiment zodat jij de leukste, meest unieke en toffe snuffelmat in jouw huiskamer hebt liggen. Meteen een snuffelmat bestellen? Dat kan hier.