• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

De leukste trainingsmat voor je hond vind je hier

Ben je op zoek naar een trainingsmat voor je hond? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Welke de juiste is? Of wil je ervan verzekerd zijn dat jouw hond op een plezierige en veilige manier getraind kan worden? Dan ben je bij Snuffies aan het juiste adres. Lees hier wat we je te bieden hebben.

Deze mat is dé leukste trainingsmat voor je hond

Ben je op zoek naar een trainingsmat voor je hond? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Welke de juiste is? Of wil je ervan verzekerd zijn dat jouw hond op een plezierige en veilige manier getraind kan worden? Dan ben je bij Snuffies aan het juiste adres. Lees hier wat we je te bieden hebben. Wij bieden je een vrolijk, uniek en kwalitatief hoog assortiment aan de leukste trainingsmatten.

Waarom een trainingsmat van belang is

Een trainingsmat voor je hond heeft een grote meerwaarde. Honden hebben namelijk de behoefte aan, niet alleen fysieke beweging, maar ook mentale uitdaging. In een Snuffies trainingsmat kan jij als baasje snoepjes of brokken verstoppen zodat je hond deze moet gaan zoeken. Door het steeds moeilijker verstoppen van brokken of snoepjes in de trainingsmat, kan jij je hond continu blijven uitdagen en hiermee train je automatisch het denkvermogen. Doordat jullie dit samen doen, bevorderd het ook nog eens de baas-hond relatie. Wil je nou meer weten waarom een Snuffies trainingsmat geschikt is voor jouw viervoeter, lees dan zeker ons blog voor extra informatie.

Onze blogs

Het assortiment

De trainingsmatten van Snuffies zijn beschikbaar in vrolijke en unieke kleuren. Hier zal niet alleen je hond blij van worden, maar jij als baasje ook! De trainingsmatten zijn verder beschikbaar in verschillende groottes en vormen. Denk aan een bloem, een bot of gewoon rechthoekig. Met een trainingsmat van Snuffies ben jij super uniek en kan jij je viervoeter een mat bieden die niemand heeft. Het hele assortiment zien? Dat kan hier.

Materiaal en kwaliteit

De kwaliteit van een goede trainingsmat is natuurlijk nog belangrijker dan de kleur en vorm. Bij Snuffies hoef jij je geen zorgen te maken over kwaliteit en veiligheid. Doordat alles goed vast zit en de trainingsmat is gemaakt van een zachte fleece-stof, kan jouw viervoeter lekker zacht en veilig snuffelen. Ook beschikken de trainingsmatten over een antislip onderkant, waardoor de mat niet zomaar zal gaan schuiven over de vloer.

Bestel direct!

Een Snuffies trainingsmat voor je hond is goed voor de mentale uitdaging die je huisdier nodig heeft. Verder ziet het er ook nog eens heel leuk uit en is het 100% veilig. Wil jij ook een Snuffies mat bestellen? Kies dan direct je favoriet uit ons assortiment!