• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

Slimme speeltjes voor je hond tegen verveling

Ben je op zoek naar speeltjes voor je hond die verveling tegen kunnen gaan? Ga dan voor een van onze super leuke Snuffelmatten.

Slimme speeltjes voor je hond tegen verveling

Heb je het idee dat je hond zich verveelt en geen interesse meer toont in het speelgoed dat hij nu heeft? De kans is groot dat die speeltjes hem niet genoeg mentaal kunnen uitdagen. Gelukkig zijn er nog genoeg spelletjes en speeltjes tegen verveling, die jouw hond op een leuke manier helpen zijn mentale vermogen verder te ontwikkelen.

Snuffelmat tegen verveling

Om te voorkomen dat je hond, ondanks al je goede zorgen, toch verveeld raakt en ongewenst gedrag gaat vertonen, is het belangrijk om zijn geest bezig te blijven houden. Dat doe je door bijvoorbeeld snoepjes te verstoppen. Hiermee bevorder je het geluk en stimuleer je de intelligentie van je hond. En laat de Snuffelmat nu een unieke mat zijn om je hond te vermaken en tegelijkertijd uit te dagen.

Denkspel

De Snuffelmat is een denkspel dat speciaal is ontwikkeld om het geestelijk vermogen van je hond te stimuleren. Je geeft je hond als het ware een opdracht om de snoepjes die je hebt verstopt te vinden. De beloning geef je daarmee al wanneer je hond het snoepje heeft gevonden!

 

Dankzij de antislip laag aan de onderkant verschuift de mat niet wanneer je trouwe viervoeter aan het spelen is, en is de mat ook nog eens te wassen in de wasmachine.

Bestel jouw snuffelmat!

Help je hond verveling tegen te gaan en bestel direct je Snuffelmat!