• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

Snuffelmat van Snuffies: kant-en-klaar speelplezier!

Wil jij ook een leuke snuffelmat, maar heb je geen zin om hem zelf te maken? Kies dan voor de kant-en-klare Snuffelmat!

Snuffelmat van Snuffies: kant-en-klaar speelplezier!

Interactieve denkspelletjes hoef je niet altijd zelf te bedenken. Bij Snuffies kun je terecht voor één van onze kant-en-klare Snuffelmatten. Makkelijk voor jou als baasje, super leuk en leerzaam voor je hond!

Waarom een Snuffelmat?

De Snuffelmat is een leuk denkspel dat speciaal is ontwikkeld om de intelligentie van je hond verder te ontwikkelen. Om te voorkomen dat je hond, ondanks al je goede zorgen, toch angstig of gestrest kan raken, is het belangrijk om zijn geest bezig te houden. Door ander soort spelletjes te doen, zoals het verstoppen van snoepjes, daag je je hond mentaal uit op een speelse en leerzame manier. Dat is niet alleen leuk voor je trouwe viervoeter, maar doordat je er samen mee bezig bent verstrek je ook jullie band. Daarnaast kost het je hond ook veel energie om met zo’n denkspelletje bezig te zijn. Zo staat 10 minuten bezig zijn met een denkspelletje ongeveer gelijk aan 1 uur lopen!

Meer weten?

Het gemak van een Snuffies Snuffelmat

Laat je hond lekker graven, woelen en snuffelen door de verschillende structuren op de Snuffelmat. Doordat er aan de onderkant een antislip laag is aangebracht, blijft de mat netjes op zijn plaats liggen.

 

Met de keuze uit verschillende vormen en kleuren kies je altijd de Snuffelmat die het beste bij jou en je hond past. Daarnaast is de zachte fleecemat ook geschikt om in de wasmachine te wassen. Wel zo makkelijk, toch?

Bestel direct!

Verwen jouw trouwe viervoeter met een nieuwe Snuffelmat, kant-en-klaar!