• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

Het leukste speelgoed voor je puppy

Verwen je puppy met speelgoed waar hij plezier van heeft én waar hij tegelijkertijd van leert. Kies daarom voor de Snuffelmat van Snuffies!

Het leukste speelgoed voor je puppy

Een nieuwe puppy wil je natuurlijk verwennen met gloednieuw speelgoed. Maar zou het niet mooi zijn als je je pup spelenderwijs ook kunt trainen? Met de Snuffelmat help je het denkvermogen en de intelligentie te ontwikkelen, zonder hiervoor een volledige puppycursus te hoeven doen. Maar hoe werkt dat precies?

Trainen met de Snuffelmat

Naast dat je ervoor zorgt dat je puppy genoeg beweging heeft, is het zeker zo belangrijk om hem ook mentaal uit te dagen. Dat kun je bijvoorbeeld met puppy speelgoed doen waar een interactief denkspel in zit verwerkt. En dat heeft veel voordelen! Doordat je samen met je pup werkt, versterkt het je band als team en hoeft je pup zich niet te vervelen. Daarnaast kost het je hond ook veel energie. Zo staat 10 minuten bezig zijn met een denkspelletje ongeveer gelijk aan 1 uur lopen!

Welke Snuffelmat is het meest geschikt?

We hebben verschillende soorten Snuffelmatten. Kies de kleur of maat die het beste bij jou en je puppy past. Dankzij de antislip laag aan de onderkant verschuift de mat niet wanneer je puppy aan het spelen is, en is de mat ook nog eens te wassen in de wasmachine.

Bestel direct!

Wil je je puppy ook blij maken met leerzaam speelgoed? Bestel hier jouw eigen Snuffelmat!