• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

Hondenpuzzel en intelligentiespeelgoed kiezen

Op zoek naar manieren om je hond extra mee uit te dagen en zijn intelligentie te stimuleren? Dan is de Snuffelmat iets voor jouw trouwe viervoeter!

Hondenpuzzel en intelligentiespeelgoed kiezen

Ben je op zoek naar een hondenpuzzel of speelgoed om je hond extra mee uit te dagen en zijn intelligentie te stimuleren? Wil je als baasje ook het beste voor je trouwe viervoeter? Dan biedt de Snuffelmat de perfecte oplossing!

Stimuleer de intelligentie van je hond

Naast dat je ervoor zorgt dat je hond genoeg beweging heeft, is het net zo belangrijk om hem ook mentaal uit te dagen. Door een hondenpuzzel of intelligentiespeelgoed aan te schaffen, kies je voor speelgoed waar een interactief denkspel in zit verwerkt. Dit denkspel helpt het mentale vermogen van je hond verder te ontwikkelen.

Meer informatie?

Meerwaarde snuffelmat

Een Snuffelmat is een mooi voorbeeld van intelligentiespeelgoed. Je geeft je hond als het ware een opdracht om de snoepjes die je hebt verstopt te vinden. De beloning geef je daarmee al wanneer je hond het snoepje heeft gevonden! Dankzij de antislip laag aan de onderkant verschuift de mat niet wanneer je trouwe viervoeter aan het spelen is, en is de mat ook nog eens te wassen in de wasmachine. Doordat je samen met je hond werkt, versterkt het ook je band als team en hoeft je hond zich niet te vervelen.

Bestel hier!

Wil je ook de intelligentie van je hond op een leuke manier trainen? Bestel hier je Snuffelmat!