• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

Waar maak je je hond écht blij mee?

Heb jij voor je gevoel een ‘lastige’ hond? Zijn normale hondenspeeltjes niet interessant genoeg? Wordt naar al die verschillende speeltjes niet omgekeken door je hond en weet je niet waar dit aan ligt? Of waar je hond écht blij van wordt? Gelukkig weten wij het wel! In deze blog leggen we niet alleen het probleem uit, maar bieden we je ook een leuke oplossing.

 

Waar ligt het probleem?

Het gegeven dat je hond niet naar de standaard hondenspeeltjes uitkijkt, is niet raar. Je hond ziet hoogstwaarschijnlijk niet genoeg uitdaging meer in standaard hondenspeelgoed. Honden hebben niet alleen fysieke beweging nodig, maar ook mentale uitdaging. Als de speeltjes die in huis liggen de hond niet meer genoeg uitdagen, zal je hond hier niet meer dagelijks mee willen spelen. Honden willen leren hoe ze hun zintuigen op de handigste manier kunnen gebruiken. Dit kan alleen als ze hier ook in getraind worden.

 

De perfecte oplossing

Dat trainen van die zintuigen kan jij thuis helemaal zelf doen! Hier is geen speciale cursus of dergelijke voor nodig. Wat echter wel handig is, is om gebruik te maken van een product die die uitdaging makkelijk kan bieden. De Snuffies snuffelmatten zijn speciaal ontworpen om honden mentaal uit te dagen. In de Snuffies snuffelmatten kan je op verschillende verstopplekken eten verstoppen. Je hond kan dit vervolgens zoeken. Door het eten op steeds moeilijkere plekken te verstoppen, blijf jij je hond continu uitdagen en zal de snuffelmat voor langere periode interessant blijven. Het plezier van deze snuffelmat zal niet alleen je hond blij maken, maar jou ook! Doordat jij de brokken verstopt, gebruiken jullie de mat als het ware samen. Dat zal de band met je hond ook nog eens sterker maken.

 

Het is dus niet raar dat je hond niet meer omkijkt naar alledaagse hondenspeeltjes. Je kan je hond perfect uitdagen met de snuffelmatten van Snuffies. Hierdoor maak je niet alleen je hond blij, maar bevorder je ook nog eens de band tussen hond en baasje!

Bekijk ons assortiment?

Meer informatie over onze producten.

Ons assortiment