• GRATIS verzending op orders boven €55
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen met iDeal
  • We scoren een 9.4 bij onze klanten

Intelligentie speelgoed voor je hond vind je bij Snuffies

Intelligentie speelgoed voor je hond? We zoeken er allemaal naar, maar hoe weet je nou of hetgeen dat je in huis haalt je hond wel echt de juiste training biedt? Of wil je meer weten over het nut van intelligentie speelgoed voor je hond? We leggen het je uit.

Het leukste intelligentie speelgoed voor je hond

Intelligentie speelgoed voor je hond? We zoeken er allemaal naar, maar hoe weet je nou of hetgeen dat je in huis haalt je hond wel echt de juiste training biedt? Of wil je meer weten over het nut van intelligentie speelgoed voor je hond? Snuffies heeft hier een oplossing voor: snuffelmatten. We leggen je uit hoe dit intelligentie speelgoed voor je hond werkt.

De snuffelmat

Het intelligentie speelgoed genaamd de snuffelmat zijn matten waar je als baasje brokken of snoepjes in kan verstoppen, waarna je viervoeter deze hierna kan gaan zoeken door middel van goed gebruik van de neus. Bij Snuffies zijn deze matten in allerlei vormen, kleuren en formaten te verkrijgen. Ze zijn allemaal gemaakt van zacht fleece-stof en beschikken over een antislip onderkant. De kwaliteit is precies wat je verwacht van een goede snuffelmat en ze zijn ontworpen met de gedachte dat jouw hond veilig kan snuffelen. Wil je alle matten bekijken? Kijk dan zeker even op onze assortiment pagina.

Bekijk alle snuffelmatten

Hoe dit intelligentie speelgoed voor je hond werkt

Honden hebben naast fysieke beweging ook de behoefte om mentaal getraind te worden. Intelligentie speelgoed snuffelmat voor de hond in de vorm van een is hier een goede oplossing voor. Doordat jij als baasje het niveau kan bepalen en de brokken steeds moeilijker kan verstoppen. Kan jij je hond continu blijven uitdagen en het spel steeds moeilijker maken. De neus van de hond zal niet alleen getraind worden op reukvermogen, maar ook op handigheid. Zo kan je hond de neus gebruiken om bepaalde onderdelen van de mat te vervormen waardoor de brokken makkelijker te bereiken zijn. Wil je nou meer weten over hoe dit werkt? Neem dan zeker een kijkje op onze blog pagina.

Bestel je eigen intelligentie speelgoed!

Het perfecte intelligentie speelgoed voor je hond dus! Met behulp van de Snuffies snuffelmatten kan jij je hond op een veilige en leuke manier blijven uitdagen. Bovendien biedt jij je hond hiermee de mentale training die je viervoeter nodig heeft. Direct een mat bestellen? Dat kan hier.